Varmvattenberedare Alingsås

NIBE Eminent 55 varmvattenberedare

NIBE Eminent 55 varmvattenberedare

Köp Eminent 55
NIBE Eminent 100 varmvattenberedare

NIBE Eminent 100 varmvattenberedare

Köp Eminent 100
NIBE Compact 200 varmvattenberedare

NIBE Compact 200 varmvattenberedare

Köp Compact 200
NIBE Compact 300 varmvattenberedare

NIBE Compact 300 varmvattenberedare

Köp Compact 300

Fler varmvattenberedare

Svensk Kylservice hjälper dig hitta rätt varmvattenberedare

Svensk Kylservice är ett företag med värmepumpar som expertområde och i logisk följd har vi därför också kompetens inom relaterade produkter såsom varmvattenberedare och spabad. Vi säljer olika varmvattenberedare, utvalda av oss för att passa olika typer av hus, olika behov och olika önskemål – men alltid av kompromisslös kvalitet. De olika varmvattenberedarna i vårt utbud har lite olika prisklass beroende på prestanda och kapacitet. Vi säljer bara varmvattenberedare av märket NIBE – svensk kvalitet när den är som bäst.


Tips för ekonomiskt varmvattenbruk

När man ämnar minimera onödiga vattenförluster – i synnerhet då varmvattenförluster – så finns det flera åtgärder att vidta. En är den uppenbara – att investera i en kvalitetssäkrad varmvattenberedare med låg tomgångsförlust och kan den kopplas till din värmepump är det ett stort plus.

De lösningar som gynnar din ekonomi kan man mes stor säkerhet också säga gynnar miljön, vilket är väldigt viktigt för en hållbar framtid. Det du vinner på vinner också dina barn på.

Det finns flera saker man kan göra för att minska onödig vattenåtgång, bara man gör sig medveten och agerar därefter. Man kan låta installera energisnåla kranar och duschmunstycken och man kan se till att vatten aldrig får stå och rinna utan anledning när man diskar, duschar eller borstar tänderna. Det är också viktigt att åtgärda läckande kranar direkt. Se sedan till att sprida denna kunskap och respekt för naturens resurser till barnen, så är vi i land.

Utnyttja de tillgångar som finns

Det finns massor av pengar att spara genom att installera en noga utvald varmvattenberedare. Man räknar med att ungefär 20 % av ett hushålls uppvärmningskostnader går åt till att värma upp vatten men med en varmvattenberedare kan man minimera den biten.

varmvattenberedare

Behöver du hjälp med din värmepump?

kontakta klimatteam värmepumpar