Luftvärmepumpar Alingsås

FH35 Luftvärmepump

Mitsubishi FH35 värmepump

Köp Mitsubishi FH35
KJ35 Luftvärmepump

Mitsubishi KJ35 värmepump

Köp Mitsubishi KJ35
SF35 Luftvärmepump

Mitsubishi SF35 värmepump

Köp Mitsubishi SF35
FH25 Luftvärmepump

Mitsubishi FH25 värmepump

Köp Mitsubishi FH25

Fler luftvärmepumpar

Svensk Kylservice hjälper dig med en luftvärmepump

Vi på Svensk kylservice säljer luftvärmepumpar baserat på de behov och önskemål som varje unik kund har, sedan ser vi också till att installera den åt dig. Vi står för material och garanterar snabb, smidig och korrekt installation. Ibland kan kostnader tillkomma som t.ex. extra rörläggning, betonghålsborrning och särskilt skydd för väder och vind. Vi svarar på alla dina frågor, så välkommen att höra av dig till oss!


En ekologisk värmekälla

Som alla värmepumpar så hämtar luftvärmepumpen sin värme från en förnybar, miljövänlig källa – utomhusluften. För att en luftvärmepump ska ge effekt året om här i Sverige så krävs särskilda egenskaper, men även den mest välanpassade värmepumpen har svårt att värma särskilt bra när temperaturen faller under 15 minusgrader. Det är därför viktigt att ha en annan värmekälla som komplement – eller tvärtom.

Hos oss på Svensk Kylservice hittar du marknadens bästa luftvärmepumpar avsedda för användning här i Norden.

Det går att spara upp till 50 % av uppvärmningskostnaderna med en luftvärmepump som väljs ut och används på rätt sätt.

Perfekt för öppna utrymmen

Kärt barn har många namn och denna värmepump kallas både luftvärmepump, luft-luftvärmepump och komfortvärmepump – och i internationella sammanhang är ordet inverter vanligt. Snitsen med luftvärmepumpar är att de går att använda året om, både för att värma och ge svalka beroende på behov.

Luftvärmepumpar kräver dock öppen planlösning och är perfekta för hem med få rum, stora lokaler eller hem där man bara använder ett eller två rum. Luftvärmepumpen är ofta ett mycket bra komplement till andra uppvärmningslösningar, men kanske inte alltid som enda värmekälla.

Luftvärmepumpar

Behöver du hjälp med din värmepump?

kontakta klimatteam värmepumpar