Frånluftsvärmepumpar Alingsås

NIBE F110 frånluftsvärmepump

NIBE F110 frånluftsvärmepump

Köp NIBE F110
NIBE F370 frånluftsvärmepump

NIBE F370 frånluftsvärmepump

Köp NIBE F370
NIBE F470 frånluftsvärmepump

NIBE F470 frånluftsvärmepump

Köp NIBE F470
NIBE F750 frånluftsvärmepump

NIBE F750 frånluftsvärmepump

Köp NIBE F750

Fler frånluftsvärmepumpar

Svensk Kylservice frånluftsvärmepumpar

Vill du veta mer om frånluftsvärmepumpar – eller andra typer av värmepumpar – så föreslår vi att du hör av dig till oss på Svensk Kylservice. Vi brinner för att matcha varje hem med den ultimata värmepumpen – ge lösningar åt familjer som hjälper dem att spara pengar på tråkiga utgifter. Vi säljer bara marknadens absolut bästa värmepumpar och tar stor ära i ett erbjuda högklassig service och kompetens.


Om frånluftsvärmepump

För att en frånluftsvärmepump ska vara effektiv kan huset den används i inte vara för stort och man brukar nämna 200 m2 som tumregel. Annars finns det bara fördelar med frånluftsvärmepumpar – de är lätta att installera, de är tysta, de ger god ventilation och de hjälper en att spara på uppvärmningsutgifterna.

Smart energiåtervinning

Energiåtervinning känns bra, eller hur? Vi svenskar älskar återvinning, vi ha matats med vikten av det sedan barnsben och är väldigt bra på återvinning sett ur ett internationellt perspektiv. Att återvinna värme är så bra som det blir och det är just vad man gör med en frånluftsvärmepump.

Varmluften som lämnar ditt hus genom ventilationssystemet kan återföras med en frånluftsvärmepump vilket är både smart och logiskt och idag standard i nybyggnationer. Det går dock att installera en frånluftsvärmepump i ett hus som inte har det från början – så länge det finns ett mekaniskt ventilationssystem. Det är en enkel sak att installera frånluftsvärmepumpar, och något man snabbt börjar spara pengar på.

Varmt välkommen till oss på Svensk Kylservice, vi ser fram emot att assistera dig!

Frånluftvärmepumpar

Behöver du hjälp med din värmepump?

kontakta klimatteam värmepumpar