Luft-vattenvärmepumpar Alingsås

SW75 Luft-vattenvärmepump

Mitsubishi Ecodan Tank Split SW75

Köp Split SW75
SW75-split Luft-vattenvärmepump

Mitsubishi SW75 Split Hydrobox

Köp Split Hydro SW75
W85 Luft-vattenvärmepump

Mitsubishi W85 Ecodan

Köp Mitsubishi W85
NIBE Split 12kw Luft-vattenvärmepump

Nibe Split 12 KW

Köp Nibe Split 12 KW

Fler luft-vattenvärmepumpar

Vi ställer höga krav på våra luft-luftvärmepumpar

Vi på Svensk Kylservice vill ha kunder som är nöjda hela vägen från första kontakt till 20 år efter köp och därför ser vi till att finnas till hands för allt från att svara på frågor till att ge goda råd, sköta installation, service och reparationer.


Bra för miljö och plånbok

Genom att använda utomhusluften som värmekälla slipper man slita på miljön, vilken är en av luftvärmepumparnas uppenbara fördelar. Det innebär också att ens värmekälla inte tar slut. Det enda problemet som kan uppstå är när utomhustemperaturerna sjunker väldigt lågt, då kan effekten av värmepumpen avta. Bor man i norra Sverige kan en luft-vattenvärmepump vara otillräcklig.

Spara upp till 70 % av dina uppvärmningskostnader

En annan typ av luftvärmepump, som alltså hämtar värme från utomhusluften, är luft-vattenvärmepumpen. Luft-vattenvärmepumpar sprider ut värmen genom det vattenburna systemet som redan finns i ditt hus, istället för rakt ut i luften via en fläkt. Detta är ett mycket bra och ekonomiskt alternativ bland värmepumpar, som kan spara dig upp till 70 % av dina uppvärmningskostnader. Luft-vattenvärmepumpar är populära och det alternativ de flesta väljer om de inte har råd med, eller tillgång till, bergvärme.

Olika hus ser olika ut och har olika behov, det finns många variabler, men just luft-vattenvärmepumpar fungerar bra i de allra flesta hus och är ett relativt prisvänligt alternativ.

Vi på Svensk Kylservice är kända för vår kompetens när det gäller värmepumpar, vi kompromissar aldrig med kvalitet och väljer därför att bara sälja luft-vattenvärmepumpar från tillverkare vi har fullt förtroende för, som NIBE. Vi har också tagit in några modeller från Mitsubishi efter noggranna tester och är såklart öppna för andra märken så länge de lever upp till våra stränga kvalitetskrav.

luft-vattenvärmepumpar

Behöver du hjälp med din värmepump?

kontakta klimatteam värmepumpar