Spabad Alingsås

Clarity Spas spabad

Clarity Spas
spabad

Köp Clarity Spas
Evolution Spas spabad

Evolution Spas spabad

Köp Evolution Spas
Twilight Series spabad

Twilight Series spabad

Köp Twilight Series
Michael Phelps Legend Series spabad

Michael Phelps Legend Series

Köp Legend Series

Fler spabad

Välj ett spabad av kvalitet hos Svensk Kylservice

Utvecklingen går samtidigt fort framåt och nya produkter presenteras på marknaden hela tiden. Vi kan med glädje meddela att spabad anpassade för kargt, nordiskt klimat nu lever upp till de kvalitetskrav vi har här på Svensk Kylservice och du kan hos oss köpa ett spabad som står pall för våra låga temperaturer


Drömmen om att äga ett spabad

Drömmer du om ett eget spabad hemma i trädgården? En plats för avkoppling, ro och kontemplation? Och för trevliga stunder med vänner och familj? Du är inte ensam. Intresset för spabad har de senaste åren vuxit massor och vi som experter på värmepumpar har följt trenden med stort intresse. Vi har dock dragit oss för att ta in spabad i vårt sortiment eftersom vi inte ansett att det funnits produkter som levt upp till de kvalitetskrav som genomsyrar vår verksamhet. Sanningen är dock att spabad är ett givet komplement för den som installerar en värmepump eftersom kostnaderna för uppvärmning av spabadets vatten blir avsevärt billigare än om man inte har en värmepump.

Unna dig lyxen av att äga ett spabad

Ordet spabad låter så lyxigt, med rätta! Man kan jämföra ett spabad med en jacuzzi, men för utomhusbruk. Det går att få specialfunktioner som massage och bubbel i sitt spabad om man önskar, och de säljs i flera olika storlekar och former.

På sommaren är spabadet den givna platsen för avkoppling under semestern, som en kul grej när vänner och familj kommer på besök och för barnen att plaska i. Men charmen med ett spabad är inte hur man använder det när det är varmt ute, utan när det är kallt! Att få doppa sig i ett ångande varmt bad ute i trädgården medan löven faller och, eller innan de första vårblommorna slagit ut – det är magi och något som allt fler, med rätta, unnar sig.

Låt oss på Svensk Kylservice hjälpa dig att köpa rätt spabad.

spabad

Behöver du hjälp med din värmepump?

kontakta klimatteam värmepumpar